VIDEO


 

Joiers Artesans Joies artesanes a Andorra, dissenys exclusius i transformacions de joies. Exclusivitat i elegància. Visita la nostra botiga a Andorra. Possiblement la paraula que millor defineix el treball d’aquesta joieria artesana és avantguarda.
A Gaudia Joiers sempre intentem anar per davant … En disseny, acabats o materials. La nostra creativitat i el coneixement de l’ofici de joier es reflecteixen en totes les nostres peces de joieria artesana fetes a mida.
Aliances de casament personalitzats, alta joieria, arracades, anells de compromis, penjolls o polseres… Els anells de casament, a mesura que neixen de la història de cada parella. Aliances personalitzades on sou vosaltres, els nuvis, els que definiu el disseny. Potser a partir de la història que us uneix, d’un símbol que us descriu o simplement concretant gruixos, textures i acabats… Treballem en or blanc, or groc, or rosa o plata de llei… ¿I tu? ¿No estaràs pas buscant qui et converteixi aquest trosset de tu en uns anells de casament?
Collarets amb nom personalitzats. El teu collaret amb nom, estil modern o al teu propi estil! ¿Em dibuixes tu les lletres o escollim junts una tipografia? ¿O si és per la vostra filla… ¿potser ho vol dibuixar ella mateixa? ¿Li sumem una estrella, un cor o un altre símbol que t’agradi? ¿En plata o or blanc? Tot tipus de collarets amb nom són possibles a Gaudia taller de joieria artesà a Andorra.