GAUDIA TALLER DE JOIERIA ARTESA ANDORRA

Josep Roca és el màxim responsable del taller Gaudia Joiers

Treballen amb els millors materials i els més exclusius, gràcies a la seva xarxa de proveïdors forjada al llarg dels anys. Els clients hi trobaran el millor assessorament i els pressupostos més ajustats. Josep Roca crea per a cada persona la joia més adequada, sempre tenint en compte els gustos del client i també el seu pressupost. Compten amb una clientela fidel de fa molts anys que sempre hi acudeixen per encarregar les peces.

Josep Roca és el màxim responsable del taller Gaudia Joiers. Les seves joies estan dissenyades i fetes a Andorra. Fa prop d’un any que es va traslladar a peu de carrer, a l’avinguda Riberaygua 17, a Andorra la Vella, per ser més accessible als clients.

Crear una joia demana tot un procés en el qual el client hi ha d’estar profundament implicat. A Gaudia Joiers saben interpretar els seus desitjos i aconsegueixen dissenyar la joia més adequada i que respon a les seves expectatives.

Treballen amb els millors materials i els més exclusius, gràcies a la seva xarxa de proveïdors forjada al llarg dels anys. Els clients hi trobaran el millor assessorament i els pressupostos més ajustats. Josep Roca crea per a cada persona la joia més adequada, sempre tenint en compte els gustos del client i també el seu pressupost. Compten amb una clientela fidel de fa molts anys que sempre hi acudeixen per encarregar les peces. Josep Roca crea per a cada persona la joia més adequada A més de dissenyar, també modifiquen i actualitzen joies, reparen peces de joieria. Igualment, proposen una gamma molt completa de diamants de gran puresa.